logo

Katalog istraživačkog i inovativnog potencijala
Univerziteta u Novom Sadu

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Novom Sadu

CTC tempus
Serbian English

NOV21

Kampanja Otvorenih Inovacija

21.11.2017.

Poštovani,

u okviru ERASMUS+ projekta sa akronimom IF4TM i nazivom „Institutional framework for development of the third mission of universities in Serbia“ koji se implementira na 7 visokoškolskih institucija u Republici Srbiji, organizuje se Kampanja Otvorenih Inovacija.

Ako se u vašoj kompaniji susrećete sa izazovima ili problemima, bilo tehničke ili tržišne ili strateške ili taktičke prirode, a nemate dovoljno ljudskih ili infrastrukturnih resursa ili nemate dovoljno vremena, a želite da ih rešite na inovativan način, konzorcijum IF4TM projekta vam nudi rešenje.

Prijavite se na Kampanju Otvorenih inovacija i iskoristite kreativne resurse koje vam nude naši univerziteti, kako bi ste imali adekvatnu ponudu rešenja za vaše izazove i probleme. Na ovaj način mnoge svetski poznate i uspešne kompanije kao što su P&G (Procter&Gamble), H&M, LEGO, Rolls-Royce, itd. već godinama uspešno razvijaju svoj biznis.

Da bi ste se prijavili na Kampanju otvorenih inovacija potrebno je da se prijavite popunjavanjem kratkog formulara koji se nalazi ovde (prijavniformular) i pošaljete na email bsons@uns.ac.rs

Studenti i istrazivaci se kandiduju za ucesce u Kampanji Otorenih Inovacija popunjavanjem sledeceg formulara (prijavni formular).

Citavu metodologiju za sprovodjenje Kampanje Otvorenih Inovacija mozete videti ovde (Metodologija).

 

Vaš IF4TM tim

Aktuelnosti